cod

codANM a emis COD GALBEN de fenomene meteo periculoase în următoarele ore, în mai multe judeţe din sudul ţării, furtunile durând însă doar câteva zeci de minute. Totuşi, este posibil ca, potrivit informării lansate încă de miercuri de meteorologi, instabilitatea atmosferică să provoace mai multe episoade de furtună pe parcursul zilei.

Furtuni puternice s-au produs, joi dimineaţă, în mai multe judeţe din ţară. Capitala şi mai multe localităţi din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa Călăraşi şi Olt au fost “paralizate” zeci de minute din cauza ploilor torenţiale, însoţite de vânt puternic şi, pe alocuri de grindină.

Descărcările electrice au făcut ca cerul să se lumineze în repetate rânduri, iar cantităţile de apă căzute la sol au fost cuprinse între 15 şi 25 de litri pe metrul pătrat.

COD GALBEN. Intre orele 10:45 si 11:45, în judeţele Constanţa şi Tulcea se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindina de mici şi medii dimensiuni, cantităţi de precipitaţii care vor atinge izolat 20 – 25 l/mp.

În Bucureşti, traficul rutier a fost afectat de ploaia torenţială care a ţinut câteva zeci de minute, mai ales că rupereaa de nori s-a produs la o oră de vârf.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here