spfl ploiesti

spfl ploiestiDe câteva zile, primim pe mail-ul redacției multe răspunsuri dar și alte informații la articolele publicate de Ziarul Incomod, referitor la practica SPFL de a jecmăni ploieștenii (detalii aici). Majoritatea punctelor de vedere au fost semnate „Colectivul SPFL”, unul singur fiind asumat de directoarea Simona Dolniceanu, cel pe care, de atfel, l-am și publicat pe site (citește aici).

În paralel, am primit o ultimă replică venită tot din partea colectivului Serviciului de Finanțe, în care ni se spunea că răspunsurile erau, de fapt, formulate de către Adrian Roșu, un apropiat al directoarei Simona Dolniceanu și nu reprezintă opiniile colectivului.

Surse din SPFL au dezvăluit pentru Ziarul Incomod că Adrian Roșu ar fi cel care a pus antetul SPFL pe „scrisorile otrăvite”  trimise în timpul campaniei lui Iulian Bădescu, la ordinul Simonei Dolniceanu. Aceleași surse ne-au spus că Roșu este și cel care i-a spart adresa de e-mail unui angajat, Marius Tătaru, dat afară abuziv de directorul Simona Dolniceanu. Ulterior, Tătaru a dat în judecată instituția.

Nu în ultimul rând, se pare că Simona Dolniceanu a amenințat salariații SPFL că ei sunt cei care vor răspunde pentru neregulile depistate de reporterii Ziarului Incomod. În replică, angajații ne-au dezvăluit că și dacă a fost cazul să facă abuzuri, toate au fost făcute la solicitarea conducerii SPFL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here