fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Combaterea absenteismului școlar în atenția polițiștilor

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii Secției nr. 1 Ploiești au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii absenteismului școlar, a faptelor antisociale și asigurarea unui climat civic corespunzător în zona centrului civic. Astfel, au fost controlate șapte societăți comerciale, au fost legitimate 49 de persoane, și a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 2.000 lei.

De asemenea, s-au efectuat activități de patrulare pe străzile adiacente unităților de învățământ din zona centrală, în scopul prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, precum și în vederea preîntâmpinării consumului de alcool și tutun de către minori în unitățile de alimentație publică din apropierea acestora. În același timp, au fost identificați 20 de elevi care absentau de la cursuri, despre care a fost informată conducerea unităților școlare în vederea luării măsurilor disciplinare față de aceștia.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Patru vehicule implicate într-un accident în apropiere de Ploiești

Accident cu patru vehicule vineri dimineață, în apropiere de Ploiești.Potrivit Poliției Prahova, este vorba despre un accident produs pe...
Sari la conținut