Vineri, în intervalul 18 – 21, la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Blejoi a fost organizată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale de comerţ, de tulburare a ordinii publice, precum şi în scopul creșterii siguranței rutiere.

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 5.070 lei.

În cadrul acțiunii, un comerciant din Țânțăreni a fost depistat oferind spre vânzare produse alimentare (lactate) ieșite din termenul de valabilitate. Marfa în cauză a fost ridicată în vederea distrugerii, iar comerciantul a fost sancționat.

În noaptea de 24/25.06.2017, la nivelul Poliției Slănic a fost organizată și desfășurată o acțiune care a vizat asigurarea obiectivelor economice pe timpul nopţii.

Astfel, au fost controlate 4 societăţi asigurate cu pază umană, precum și 7 agenţi de pază verificaţi, sub aspectul respectării cadrului legal în vigoare. Au fost aplicate 8 sancţiuni, în valoare de 1.570 lei.

La nivelul Poliției orașului Vălenii de Munte, sâmbătă dimineață s-a organizat o acţiune în piața agro-alimentară a orașului. Au fost controlate 20 de societăți comerciale, patru persoane fizice și 6 producători agricoli, precum și 41 de autovehicule, iar pentru neregulile depistate polițiștii au aplicat 36 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 7.000 lei.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Bălțești au organizat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniul comerțului, precum și pentru combaterea evaziunii fiscale de către societățile și persoanele fizice autorizate care efectuează activități de comerț. Au fost verificate 4 societăți, controlate 13 autovehicule, aplicate 8 sancțiuni, în valoare de 4.595 lei și confiscată suma de 120 lei proveniți din încasări neînregistrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here