scandal puscare 79311700 70059000

scandal puscare 79311700 70059000Comisarul-şef Vasile Ponea de la Penitenciarul Vaslui a fost destituit din funcţie după ce în presă au apărut mai multe fotografii în care acesta era complet dezbrăcat, potrivit adevarul.ro. Pozele  au fost realizate chiar în sala de forţă a penitenciarului.

În urma anchetei Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) în cazul comisarului-şef Vasile Ponea, de la Penitanciarul Vaslui, s-a dispus destituirea acestuia din funcţia de şef serviciu siguranţă, începînd cu 7 aprilie. Comisarul-porno va rămâne simplu ofiţer.

Scandalul a pornit în 29 ianuarie, când în presă au apărut fotografii cu comisarul Vasile Ponea în ipostaze indecente în sala de forţă a închisorii. Fotografiile ar fi fost făcute de un deţinut. 

MAI MULTE FOTOGRAFII AICI

Directorul închisorii s-a arătat scandalizat de aceste fotografii şi de atitudinea comisarului şef. El a demarat o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil aşa ceva. Înainte de apariţia fotografiilor în presă, comisarul şef Vasile Ponea a plecat în concediu în Argentina, deşi în cerere a specificat că merge la Târgu Mureş şi în Bucureşti.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here