fbpx
luni, mai 29, 2023

Comisie pentru proiectul ”Spitalul Municipal Ploiești”. Viceprimarul Ganea: Vor face parte și doctorii Marius Dinu și Bogdan Nica

Citește Și

- Advertisement -

Comisie pentru realizarea proiectului ”Spitalul Municipal de Urgență Ploiești”. Acesta este primul pas pe care îl vor face viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, după ce au fost împuterniciți de către Consiliul Local Ploiești pentru a efectua demersurile necesare în vederea edificării.

”Acest proiect nu trebuie să aibă culoare politică. Cu toții ne dorim ca în Ploiești să existe un spital la standarde europene. Primarul Adrian Dobre a avut la dispoziție trei ani să demareze acest proiect. Nu a făcut-o și nici nu a dorit să aibă o colaborare în adevăratul sens al cuvântului cu noi. Astfel, eu și colegul meu George Pană, după ce am fost împuterniciți să demaram acest obiectiv de investiții, vom lua lucrurile pas cu pas. În primul rând vom crea o comisie care să analizeze în ce stadiu ne află și care să demareze toate procedurile necesare pentru a debloca acest proiect. Vom purta discuții atât cu reprezentanții MaPN, cât și cu cei ai ANL pentru a realiza un protocol în care să precizăm clar care sunt obligațiile fiecărei părți. În cadrul comisiei for face parte și doctori precum Marius Dinu și Bogdan Nica”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

- Advertisement -

Vă reamintim faptul că în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, primarul Adrian Dobre a fost ”lăsat” de consilierii PSD-ALDE fără proiectul pe care şi l-a asumat în campania electorală, Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti. Asta după ce au apărut mai multe discuții pe tema proiectului de Hotărâre propus de Dobre în ceea ce privește  preluarea unui terenului pe care se află  fosta unitate militară de pe strada Torcători, necesar în perspectiva realizării unui viitor spital municipal (mai multe amănunte aici).

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Când se face dezinsecție și deratizare în Ploiești

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10,...

Mai Multe Articole Ca Acesta