Compania Blue Air a fost amendată cu două milioane de euro după ce în ultimul un an și jumătate comisarii ANPC au constatat multiple nereguli, printre care și 11.300 de zboruri anulate pentru care consumatorii au plătit peste 66 milioane de lei.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a anunțat printr-o postare pe Facebook că a amendat compania aeriana Blue Air cu 2 milioane de euro în urma unor nereguli descoperite în ultimul un an și jumătate.

“În urma neregulilor constatate în ultimul an si jumatate, din care amintim circa 11.300 de zboruri anulate, pentru care consumatorii, din 20 de țări membre UE, au plătit peste 66 milioane de lei, în timp ce operatorul nu le-a respectat drepturile, ANPC a amendat Blue Air cu 2 milioane de euro. De asemenea, Autoritatea a alertat statele membre UE cu privire la neregulile înregistrate.
O altă alertă către țările din spațiul european a fost emisă cu privire la alți doi operatori aerieni: Wizz Air și Ryan Air”, este anunțul făcut de ANPC pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here