Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) le recomanda soferilor care se deplaseaza in aceasta perioada, in special in zonele montane, sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic si sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator.

Recomandarile CNAIR vin in contextul in care Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de ninsori abundente si viscol in zonele montane, valabil in intervalul 9 decembrie, ora 17:00 – 11 decembrie, ora 15:00. Potrivit meteorologilor, in sudul Banatului, nordul Olteniei, al Munteniei si in sud-estul Moldovei vor fi ploi insemnate cantitativ.

“Atragem atentia conducatorilor auto care se deplaseaza in aceasta perioada, in special in zonele montane afectate, sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate. Precizam ca toate directiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate si vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier sa se desfasoare in conditii de siguranta”, se mentioneaza in comunicat.

Sursa http://ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here