fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Comuna Scorțeni va avea canalizare și stație de epurare

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Locuitorii comunei Scorțeni vor avea canalizare și stație de epurare! Este vorba de un proiect care va fi reluat la nivelul primăriei Scorțeni, iar primii pași în acest sens deja au fost făcuți, astfel că anul acesta lucrările vor fi reluate. Toți cei aproximativ 6.000 de locuitori ai comunei Scorțeni vor fi racordați la sistemul de canalizare care se va întinde pe aproximativ 34 de km. Finanțarea este obținută cu ajutorul Consiliului Județean Prahova, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

„Se vor demara lucrările de canalizare prin Hidro Prahova, deja a venit proiectantul să discutăm. Reactualizăm documentația și anul acesta va fi reluată finanțarea prin POSDRU. În cel mai scurt timp se reactualizează studiul de fezabilitate, documentația tehnică și apoi va fi făcută licitația. În principiu, lucrările de canalizare se vor întinde pe aproximativ 34 de km și facem și o stație de epurare, pe fonduri europene.”, a declarat Mihai Neacșu, primarul comunei Scorțeni.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

4 COMENTARII

  1. Rezolvati problema cu apa care nu este in parametri normali de consum…….aducem apa de baut la parinti din Campina sau cumparam….credeti ca de canalizare ar avea nevoie comuna!!!!!???? Apa strica instalatia, centrala…..plus este sarata …..nu face bine nici macar la o floare…….Mai studiati….si decideti ce este mai urgent….pentru locuitorii comunei.

  2. E NECESAR CANALIZAREA IN ACEASTA COMUNA SI AR TREBUI ADUCEREA APEI DIN MAGISTRALA CE DUCE APA DIN BARAJUL DE LA PALTINU CU BANI EUROPENI . POATE CONSILIU ACESTEI COMUNI VA FACE INVESTITI BENEFICE PT. NOI SA AVEM CANALIZARE SI APA IN ACEASTA COMUNA PT. CA AM SUFERIT DESTUL .

  3. O VESTE BUNA PENTRU NOI CEI DIN ACEASTA COMUNA . CANALIZAREA ERA DEJA IN PROIECT CU ANI IN URMA DAR NICIODATA NU E TIRZIU. BINE CA SA LUAT ACEASTA HOTARIRE . CU APA AS AVEA O PROPUNERE CARE E DEJA MAI VECHE SA FACETI LAGATURA CU MAGISTRALA DE LA BANESTI CARE E ADUSA DE LA PALTINU DACA SUNT INVESTITI CU BANI EUROPENI SI NU AR MAI FI PROBLEMA APEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut