fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

Comunitatea elenă din Prahova ar putea intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare dans grecesc. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Comunitatea elenă din Prahova ar putea intra în Cartea Recordurilor! Pe 28 mai, Uniunea Elenă plănuiește ca la Constanța, pe plaja Modern, să organizeze cel mai mare dans grecesc Sirtaki. Oricine poate lua parte la eveniment, iar comunitatea elenă îi poate învăța dansul pe cei care vor să meargă pe 28 mai la Constanța.

„Noi avem un proiect pe care reușim să-l finanțăm prin Uniunea Elenă din România, prin care vom face deplasare la Constanța pentru toate ansamblurile din comunitățile noastre teritoriale. La nivel național am reușit să mobilizăm toate comunitățile, inclusiv cele din Prahova. Am oferit posibilitatea tuturor celor care doresc să învețe dansul, pentru a ști ce au de făcut când vor intra pe plaja Modern. Vă dați seama că vor fi arbitri internaționali care vor exclude persoanele care nu vor dansa așa cum trebuie, timp de 05.03 minute. Totul este făcut în regim de gratuitate, se oferă aceste lecții de dans, astfel că din fiecare județ spre Constanta se poate deplasa oricine dorește. Am pregătit 7.000 de brățări pentru cei care vor intra pe plajă să danseze. Există o mobilizare generală, în Ploiești a făcut repetiții orientative cu 4-500 de oameni care s-au prezentat la noi, sau ne-am dus noi la instituții, în sălile de sport, oriunde. Oricine își dorește să intre în Cartea Recordurilor alături de noi este bine venit! Sperăm să reușim! Cred că vor veni peste 20 de dansatori din fiecare comunitate, din Ploiești aproximativ 200 de persoane sigur vor merge, pe care îi cunosc eu, dar vor fi mult mai mulți.”, a declarat pentru ziarul Incomod prof. Dragoș Zisopol, președintele Uniunii Elene din România.

- Reclamă -

Vezi mai jos o înregistrare a ansamblului Kymata al comunității elene din Prahova cu dansul grecesc care va fi făcut sâmbătă:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...