montare apometre bucuresti

montare apometre bucurestiPeste 500 de angajaţi ai societăţii de termoficare din Galaţi au fost concediaţi, după ce în oraş nu se mai furnizează apă caldă şi căldură. 

Nu sunt singurii afectaţi. Sute de angajaţi ai Electrocentrale Galaţi au intrat în şomaj tehnic. Doar 50 de persoane vor rămâne la Apaterm Galaţi pentru a asigura întreţinerea reţelelor.

În urma tăierii furnizării gazelor de către Romgaz Mediaş, şi cei 400 de angajaţi ai Electrocentrale Galaţi au fost afectaţi. De la 1 aprilie, CET a intrat în conservare iar până pe 30 septembrie toţi angajaţii vor fi trimişi, prin rotaţie, în şomaj tehnic.

200.000 de gălăţeni racordaţi la sistemul public de termoficare au rămas fără căldură şi apă caldă pentru că Electrocentrale Galaţi nu a reuşit să achite către Romgaz Mediaş o factură de 27 milioane de lei, până la sfârşitul lunii martie.

În total, datoriile către furnizorul de gaz sunt de 50 de milioane de lei. Primăria din Galaţi spune că oamenii vor avea din nou apă caldă şi căldură abia în septembrie. 

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here