Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere”, în parteneriat cu Asociația de Arte și Turism Escamonde Ploiești,  organizează, în perioada 31 martie – 31 august 2017, proiectul de educație ecologică „Natura invadează orașul”.

Acesta constă într-un concurs de amenajare a spațiilor verzi, fie abandonate sau neglijate, din jurul blocurilor, curțile instituțiilor școlare, zona din jurul magazinelor, etc.

Amenajarea va consta în plantări de arbori, arbuști, plante anuale, etc, îngrijirea pe perioada  verii a spațiului respectiv și eventual, decorarea acestuia cu decorațiuni de grădină.

Scopul acestui proiect este de a înfrumuseța orașul, de a îmbunătății calitatea aerului, de a genera zone de umbră pe perioada verii, de a implica cât mai mulți cetățeni în activități în aer liber, de a încuraja proiectele părinte – copil și socializarea între copii de vârste diferite.

Evenimentul face parte din acțiunile Campaniei „Let it grow” a Asociației Europene a Grădinilor Zoologice și Acvariilor, campanie în care Zoo Ploiești s-a înscris încă de anul trecut.

Sursa: comunicat de presă Primăria Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here