fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Condiții care lasă de dorit la Spitalul Județean Ploiești. Reacția conducerii CJ Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Judeţean Prahova, a reacționat în urma imaginilor postate de mai mulți ploieșteni internați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Concret, pacienții reclamă starea deplorabilă în care au ajuns spațiile de la UPU.

Tudone s-a declarat nemulţumit de starea unităţii medicale, susținând că prezența şantierului demarat în cadrul proiectului pentru extinderea UPU  nu reprezintă o scuză.
„Nu pot fi alocaţi bani pentru investiţii, dar pot fi alocaţi pentru întreţinere”, a explicat reprezentantul CJ Prahova, care nu a ratat ocazia pentru a critica vechea conducere.

- Reclamă -

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a reclamat faptul că vechea conducere, atât a CJ cât şi cea a spitalului, a neglijat lucrările de întreţinere.

El a anunţat că în bugetul pe 2021 vor fi prevăzute sume la acest capitol, separat de proiectul european de la Unitatea de Primiri Urgenţe, aflat în derulare, care vizează extinderea spaţiului, crearea unui nou acces şi a unor noi circuite, modernizarea şi aducerea de aparatură medicală nouă.

„Odată cu aprobarea bugetului cu siguranţă vor fi alocate sumele necesare pentru asigurarea lucrărilor de întreţinere la UPU. Ştim că nu putem face lucrări de investiţii, întrucât acest sector este prins într-un proiect european, dar nu ne este interzis să alocăm sume pentru întreţinere. Nu înţelegem de ce nu au putut fi alocate pe parcursul anului 2020 sume cu această destinaţie, care să asigure un minim de igienă în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe”, a declarat, miercuri, vicepreşedintele Dumitru Tudone.

- Reclamă -

Vezi declaraţia integrală a vicepreședintelui CJ Prahova:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img