fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Conducerea Primăriei Ploiești, fără reacție în urma decretării începând de luni a STĂRII DE URGENȚĂ

Citește Și

- Reclamă -

Președintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă faptul că a decis ca de luni să decreteze stare de urgență, în contextul pandemiei de coronavirus.

În condițiile în care  majoritatea oficialităților folosesc paginile de Facebook pentru a transmite mesaje către cetățeni, în care le explică în ce constă starea de urgență, primărul Adrian Dobre și viceprimarii Cristian Ganea și George Pană  sunt lipsiți de reacții până la acest moment.

- Reclamă -

Astfel, la aproximativ 24 de ore de la anunțul președintelui Iohannis, paginile de Facebook ale celor  trei lideri ai administrației ploieștene nu au fost folosite în acest scop.

Spre exemplu, ultima postare a primarului Adrian Dobre este de sâmbătă, ora 13.43, atunci când a distribuit un anunț al Ministerului Afacerilor Interne.

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

În ceea ce-l prevește pe viceprimarul Cristian Ganea, acesta a avut grijă să își actualizeze fotografia de profil în urmă cu 16 ore, cu anunțul ”STOP COVID-19  #StamAcasă”.

 - Ziarul INCOMOD

 

Dacă ultimele postări ale primarului Adrian Dobre și viceprimarului Cristian Ganea au avut legătură cu criza prin care trece România provocată de coronavirus, pe Facebook-ul viceprimarului George Pană apar doar postări legate de activitatea Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primăria Ploiești cumpără 150 de urne de votare

Primăria Ploiești a lansat proceduri de achiziție pentru a cumpăra urne de votare, dar și pentru organizarea secțiilor de...
Sari la conținut