Angajații Rosal sunt din nou nemulțumiți de condițiile de muncă și amenință cu noi proteste! În timp ce protestele anterioare au fost făcute împotriva conducerii societății, din cauza faptului că oamenii nu își primeau salariile, de data aceasta se pare că managementul operatorului de salubritate (este vorba chiar de directorul societății, Cătălin Ioniță) este cel care ar fi orchestrat un protest.

Potrivit mai multor angajați Rosal cu care au discutat reporterii noștri, aceștia voiau să protesteze miercuri, 30 septembrie, după ce conducerea societății le-ar fi spus că noul primar ales duminică, 27 septembrie, Andrei Volosevici, intenționează să aducă oameni de la Oltenița care să fie angajați la Rosal, iar personalul actual să fie dat afară. Oamenii se temeau că după ce că primesc salariile cu mari întârzieri, acum își vor pierde de tot slujbele, astfel că intenționau ca în cursul zilei de astăzi să facă o nouă grevă.

Reporterii ziarului Incomod l-au contactat telefonic pe Andrei Volosevici pentru un punct de vedere, iar acesta a negat vehement informațiile vehiculate în rândul angajaților Rosal și a spus categoric că “este o minciună, probabil ultima a conducerii Rosal Ploiești”.

2 COMENTARII

  1. Aveti mare grija ca primarul Volosivici este un om caruia ii place curatenia nu asa cum ati facut pina acum in diverse cartiere a lasat mult de dorit Daca noi eram asa la serviciu nostru eram de mult zburati faceti-va datoria daca vreti sa va luati salariul

  2. Ce vreti sa lasati iar gunoaie si conducatorii nostri sa fie de acord cu voi asta vreti Rusine sa va fie Apucati-va de treaba si veniti cind sintem programati dimineata nu ziua urmatoare ca sa fiti platiti dublu Asta nu mai merge sintem cu ochii pe voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here