Petrolul ar urma să primească o sumă importantă de la Veolia Energie, fost partener-finanțator al echipei ploieștene. Anunțul a fost făcut pe Facebook de consilierul local Dragoș Măchițescu, fost președinte al Uniunii Suporterilor Petroliști. 

Anunțul vine după ce, săptămâna trecută, primarul Andrei Volosevici făcea un apel public către mediul privat pentru susținerea Petrolului.

Sunt adeptul susţinerii fenomenului Petrolul şi fac un apel public, prin care rog societăţile care doresc să se implice financiar să facă acest lucru, susţinând echipa Petrolul, pentru că este vorba despre un fenomen care privește Ploieștiul sau mai exact ploieștenii, și nu numai, și este în inima tuturor“ spunea, la acel moment, Andrei Volosevici.

Suma probabilă este de aproximativ 500.000 de euro pe an.

“O GURĂ DE AER PROASPĂT…

Exact așa cum mi-am anunțat și eu cu fermitate intenția în repetate rânduri, și primarul Andrei Volosevici a militat deschis in sprijinul clubului-fanion al Ploiestiului si Prahovei, FC Petrolul.
Indiferent de minciunile debitate prin diverse locuri care au legătură mai mare sau mai mică cu fenomenul fotbalistic.

În ciuda minciunilor propagate “pe surse” în numele Primăriei sau a Consiliului Local, la Ploiești a ramas O SINGURĂ ECHIPĂ.
Așa cum suporterii au cerut de fapt din primul moment.
La licitație mărcile vor ajunge, cel mai probabil, tot la SINGURA ECHIPĂ.
În ciuda faptului că asocierea a fost evitată cu obstinență și chiar condamnată, SINGURA ECHIPĂ trebuie ajutată pe orice cale să reziste pe PRIMUL LOC și să ne bucure la final de campionat cu multașteptata promovare.

Astfel, apelul public al lui Andrei Volosevici nu a rămas fără ecou, din ceea ce cunosc urmând ca Veolia Energie să deblocheze suma promisă drept sponsorizare, chiar dacă asocierea nu mai reprezintă un subiect de actualitate.
Sperăm ca gestul Veoliei să fie urmat și de alte firme, care să demonstreze faptic că le pasă de simbolul comunității în cadrul căreia își desfășoară business-ul.
În același timp sper ca deschiderea și implicarea militantă a primarului pentru unul din cele mai îndrăgite simboluri ale comunității ploieștene și prahovene să nu fie bagatelizată și luată la mișto de deja binecunoscuții lui “prieteni” din mediul online și nu numai!

Așadar, Petrolul trage un binemeritat “aer proaspat” în piept și e de așteptat ca cei care conduc clubul să își onoreze și ei angajamentele încă neonorate: să achite datoriile acumulate până în prezent, concomitent cu găsirea altor surse de finanțare destinate continuării activității fotbalistice în condiții optime și promovarea în Liga I, acolo unde este cu adevărat locul Petrolului Ploiești!”, a scris consilierul local Dragoș Măchițescu pe Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here