Astăzi, în ședința de Consiliu Local a fost supus la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Ploiești pe anul 2016 și a estimărilor pentru anii 2017-2019, inițiat de viceprimarul cu atribuții de primar Cristian Ganea și de consilierii Constantin Popa, Marilena Stanciu, Sanda Dragulea, Geta Șerban, Radu Mateescu, Ionuț Ionescu și Gheorghe Popa.

Proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobat, astfel municipalitatea nu va putea interveni pentru asfaltarea străzii Pictor Rosenthal și pentru plombarea gropilor din oraș.

Reporterii noștri au mai scris despre strada Pictor Rosenthal, ploieștenii plângându-se despre starea carosabilului care este atât de jalnică încât nici măcar Ambulanța nu poate merge să trateze cazurile medicale la care sunt chemați medicii. Reportajul AICI.

După publicarea articolului în ziarul Incomod, viceprimarul cu atribuții de primar Cristian Ganea a mers la fața locului pentru a sta de vorbă cu oamenii și pentru a găsi soluții la problemele acestora. Vezi AICI declarația primarului interimar.

Cu toate că municipalitatea găsește soluții și implicit rezolvări în ceea ce privește problema acestei străzi, iată că unii consilieri locali nu au dorit să voteze proiectul privind aprobarea rectificării bugetului, astfel că atât în Pictor Rosenthal, cât și în oraș, nu vor fi rezolvate problemele ce țin de asfaltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here