fbpx
luni, mai 29, 2023

Consilierii locali nu se pun de acord în cazul subvenției la căldură. Viceprimarul Ganea îi atacă pe liberali

Citește Și

- Advertisement -

Situație nemaiîntâlnită în administrația publică locală! La Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești au fost depuse două proiecte în ceea ce privește subvenția la gigacalorie. Potrivit viceprimarului Cristian Ganea, proiectul semnat de PSD, PMP și ALDE prevede o subvenție cu 2 lei mai mare decât cel inițiat de consilierii PNL.

Practic, varianta liberală este de 161,29 lei/Gcal, în timp ce varianta social-democrată este de 159,29 lei/Gcal, ambele fără TVA.

- Advertisement -

Viceprimarul Ganea a mai precizat că s-a ajuns în această situație deoarece nu există comunicare între consilierii liberali și consilierii aflați la putere în municipiul Ploiești.

„Acest lucru s-a întâmplat pentru că nu există o comunicare între așa-zisii consilieri locali PNL și adevărații consilieri locali, PSD, PMP și ALDE”, a precizat viceprimarul Cristian Ganea.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta