Consilierul local PSD, avocatul Sorin George Botez, a reacționat dur după ce primarul Adrian Dobre a emis un comunicat de presă în care anunțat faptul că, în urma discuțiilor de luni dimineață purtate cu reprezentanții Veolia Energie Prahova, s-a ajuns la decizia ca să fie prelungit contractul de furnizare energie termică şi apă caldă pentru ploieștenicu amendamentul ca tariful la gigacalorie să fie de 237 lei plus TVA.

În acest context, Botez îl acuză pe edilul șef al orașului că este ”mitoman cu acte în regulă”.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

”Ce să mai spui după asemenea întâmplare ca cea de azi, cu termia ? Că băiatul ăsta, Dobre Adrian este indiscutabil lovit de boala politicianului contemporan sau, ma rog, a unora dintre ei. Este mitoman cu acte în regula sau, mai exact, cu comunicate în regula. Hai să recapitulăm ! Trei ani de mandat nu face nimic și creează o situație explozivă în legătură cu termia.

Nu vrea să asculte de nimeni, de nimic, pe principiul “sunt baiat mare și știu să fac pipi singur” ! După toate astea, când vede că au apărut frunzele la morcovul indesat în spatele jeansilor ( blugi, să priceapă și domnul primar), intră în niște negocieri cu șanse zero, dar mândru, nevoie mare.

E drept, mai marii partidului, știind că ăsta micu’ e cam imprevizibil și nici nu a stat bine cu școala, îl trimite și pe șeful PNL Prahova, unchiul după mama Roberta, Iulian Dumitrescu, să nu se apuce Florinel să dea cu mucozitățile în fasole cum are obiceiul.

Stau oamenii la o cafea cu consiliul județean și cu operatorul de termie și pleacă fiecare, pe unde-i este drumul. Și, ce să vezi : Florinel dă un comunicat de presă în care spune cât este el de voinic și ce victorie a obținut, cum o să fie bine la Ploiești și ce mare negociator este el. Elegant, Bogdan Toader îi trage două smetii spunându-i frumos că nu are nicio treabă în toată povestea asta. Însă, pe seară, apare comunicatul Veolia în care se spune că nu s-a facut nicio înțelegere, că pretul lui Dobre e doar pe perioada când nu se dă caldura și că ei nu stau fără 340 lei + TVA.

Ce concluzie trag ? Ca la Primăria Ploiești trebuie angajat un psihiatru pe post de consilier personal al primarului. Poate cu o medicație corectă……cine stie……!”, a scris consilierul local PSD, George Botez, pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here