cet brazi termoficare prahova apa calda ploiesti
Consiliul Judeţean Prahova sugerează ca Primăria Ploieşti să preia în patrimoniu CET Brazi şi să gestioneze singură sistemul centralizat de termoficare, înfiinţându-şi propria societate de profil.

Varianta este propusă de vicepreşedintele CJ, Cristian Apostol, care susţine că ar permite deblocarea impasului actual, cu condiţia ca Primăria să contribuie cu un capital considerabil, care să acopere primele luni de funcţionare, până la încasarea facturilor, şi cheltuielile necesare pentru garanţii şi plăţi în avans la gaze. Autorităţile judeţene spun că sunt dispuse să cedeze CET Brazi şi reţeaua primară, deţinute de Consiliul Judeţean Prahova, ba chiar şi să contribuie cu o sumă de bani.

Firma de termoficare din Ploieşti, chemată în instanţă pentru reluarea furnizării de apă caldă

“Soluţia benefică este o societate comercială. Aşteptăm o reacţie din partea Consiliului Local în acest sens. În felul acesta, poţi să pui lucrurile în mişcare cel mai rapid. Această societate ar trebui să fie a Ploieştiului, aşa cum au optat şi alte municipii din ţară”, a afirmat, astăzi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Cristian Apostol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here