Consiliul Județean Prahova a fost amendat de Poliție din cauză că drumurile pe care le administrează nu au fost curățate de polei și, din această cauză, joi 16 ianuarie, s-au produs nu mai puțin de șapte accidente rutiere, dintre care două cu victime. Cinci persoane au ajuns la spital ca urmare a producerii accidentelor.

“În ziua de 16 ianuarie, pe rețeaua de drumuri județene din zona de sud a județului, respectiv pe DJ 100C (sectorul cuprins între Fulga și Mizil) și pe DJ 101F (sectorul cuprins între Dumbrava și Ciupelnița) au fost înregistrate 2 accidente rutiere soldate cu rănirea a cinci persoane și cinci accidente rutiere soldate doar cu pagube materiale.

Întrucât s-a constatat faptul că nu au fost îndeplinite obligațiile de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului județean a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice,cu amendă în valoare de 3.045 lei.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here