Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte un proiect pentru introducerea unui bilet unic de acces la toate cele 28 de muzee sau case memoriale din subordinea instituţiei.

Conform proiectului, doritorii vor putea cumpăra un singur bilet, în baza căruia vor avea acces timp de 30 de zile la toate cele 28 de muzee sau secţii muzeale aflate în subordinea CJ Prahova. Preţul propus va fi de 30 de lei pentru adulţi, respectiv 15 lei pentru pensionari şi 7,5 lei pentru elevi şi studenţi, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Apostol.

Printre muzeele din Prahova incluse în acest program se vor număra Muzeul Ceasului, Muzeaul de Artă, cel de Istorie, cel de Ştiinţele Naturii şi cel al Petrolului. Totodată, biletul unic va permite accesul, printre altele, şi la Grădina Botanică Bucov şi muzeele memoriale “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, “Nichita Stănescu” din Ploieşti, “Paul Constantinescu” Ploieşti, “Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, “Cezar Petrescu” din Buşteni şi “Constantin şi Ion Stere” din Bucov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here