Consilierii Locali au votat în cadrul ședinței de joi, 17 iunie, proiectul privind licitația de atribuire a celor șase mărci Petrolul aflate în patrimoniul municipalității. Proiectul a trecut cu 17 voturi pentru și două abțineri, ale consilierilor Paul Palaș (ALDE) și Gheorghe Sârbu (PNL). Consilierii PSD și Pro România nu au participat la ședință. 

În cadrul dezbaterii proiectului, au fost votați și membrii celor două comisii care vor gestiona procedura, respectiv comisia pentru licitație și cea pentru contestații.

Înaintea începerii ședinței, la solicitarea primarului Andrei Volosevici, a fost introdus pe ordinea de zi un nou proiect care viza trecerea mărcilor la Hale și Piețe SA, în vederea eventualei intrări în asociere cu ACS Petrolul 52, structura care deține certificatul de identitate sportivă pe care a funcționat, până acum, noua echipă Petrolul.

Cum proiectul pentru organizarea licitației pentru mărci a trecut prin votul consilierilor locali, acest al doile proiect nu a mai intrat deloc în dezbatere, fiind în contradicție cu primul.

Prețul de pornire la licitație este de 100.913 lei/an, iar contractul va fi semnat pentru doi ani.

Astfel, în acest moment, asocierea dintre municipalitate, prin Hale și Piețe, și ACS Petrolul 52 iese din calcul, singura modalitate de revenire la această variantă fiind anularea proiectului privind licitația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here