Vineri, 15 aprilie 2016, Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România a ales o noua structura de conducere în cadrul Conventiei Nationale. Noul presedinte al organizatiei este Florin Jianu, cel care a detinut anterior functia de Presedinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzatori din România (2008-2016) si de Ministru al IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turismului (2014).

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, a organizat vineri, 15 aprilie 2016, la Hotel Mara, Sinaia, lucrările celei de a VII-a Convenţii Naţionale, eveniment care are loc odată la 4 ani şi la care au participat peste 200 delegaţi ai membrilor plini (federaţii regionale şi sectoriale), membri asociaţi afiliaţi la CNIPMMR şi invitaţi.

Principalele probleme şi propuneri ridicate de cei peste 200 de reprezentanţii ai mediului de afaceri prezenţi la eveniment au vizat:
1. Modul disporporţionat de rezolvare a problemelor IMM-urilor versus companiile multinaţionale.
2. Supra-impozitarea forţei de muncă.
3. Dezvoltarea unui parteneriat public-privat între CNIPMMR şi “Agenţia pentru investiţii şi comerţ”, în vederea dezvoltării unei reţele naţionale.
4. Acţiunile disproporţionate ale ANAF, ISU, ANEVAR asupra IMM-urilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here