În cursul zilei de astăzi, două eleve ale Colegiului Tehnic “Toma Socolescu” din Ploiești au fost luate cu salvarea de la școală, după ce li s-a făcut rău. Mai mulți elevi ai școlii spun că fetele au consumat substanțe interzise și de aceea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Uterior, elevii s-au plâns că timp de două ore nu au fost lăsați să iasă din clase, cât timp s-au făcut cercetări cu privire la cele întâmplate.

Rămâi pe ziarul Incomod! Vom reveni cu detalii despre acest caz!

4 COMENTARII

  1. Draga domnilor si doamnelor jurnalisti in Romania nu este asa o mare surpriza consumul de droguri. In ziua de astazi aclchoolul si tutunul dauneaza mult mai grav. Si prostia ( cel mai mare factor de risc) domnii politisti au facut cercetari pentru ce, pentru niste oameni care au nevoie de ajutor? Va rog frumos scrieti un articol cum ca noi in Romania nu avem un centru de dezintoxicare nu avem posibilitatea de a ajuta si decat de a critica. Cu respect un cetatean neabsorbit de marea populatie de indoptrinati anti drog.

  2. de ce va mai agitati si mirati? au vrut si fetele sa vada cum e sa fie “high”! sau trendy si cool? pai daca le filmati, pe ele, “fetili|”, cand ies dupa ore, e jale! auzi numai wtf si termeni porno auzi, de zici ca le-a crescut ceva intre picioare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here