Continuă căutările în zona Paltinu, în cazul bărbatului din București care a plecat de acasă și a lăsat bilete de adio pentru familie! Pentru căutările de astăzi, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au adus un sonar, pe care îl vor folosi pentru căutările pe lacul de acumulare.

Pe 14 august bărbatul ar fi părăsit domiciliul său din București, dar de abia luni, pe data de 15, familia a alertat autoritățile, după ce a găsit un bilet de adio în casa acestuia. Se pare că bărbatul trecea printr-o depresie după ce a divorțat recent.

Mașina acestuia a fost găsită abandonată în apropierea barajului de la Paltinu, iar autoritățile l-au căutat ieri în lac, dar și în pădurile din apropiere, luând în calcul tot mai mult ipoteza sinuciderii. Se pare că a fost găsit și un al doilea bilet de adio, în mașina bărbatului, bilet pe care acesta scrisese că speră ca acum să își găsească liniștea.

Octavian Ceachir, în vârstă de 34 de ani, era medic ORL la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Ultimul caz de acest gen în zonă a fost în urmă cu doi ani, când un prahovean s-a sinucis înecându-se în lac tot în urma unei dezamăgiri din dragoste. Bărbatul de 30 de ani era îndrăgostit de soția fostului său patron și, și atunci, mașina victimei a fost găsită în apropierea lacului de la Paltinu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here