fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Controale de amploare la societăți comerciale din județ

Citește Și

- Reclamă -

Sâmbătă seara, în intervalul orar 22-24, polițiști din cadrul Secției nr. 1, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice, polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Șerban Cantacuzino”, au efectuat un control la o societate comercială din municipiu, având ca obiect de activitate “baruri și alte activități de servire a băuturilor”.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat trei  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 lei.

- Reclamă -
  • În noaptea de 29/30 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în cartierele de pe raza de competență.

Astfel, au fost verificate patru societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 715 lei.

  • Sâmbătă, polițiștii din Slănic au organizat o acțiune în localitățile Aluniș, Bertea, Ștefești și Vărbilău, prilej cu care au verificat două societăți comerciale și au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.750 lei. De asemenea, au fost confiscate băuturi spirtoase.
  • În noaptea de 30/31 iulie a.c., și polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi au acționat verificând două societăți comerciale și aplicând nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.450 lei.
  • În aceeași noapte, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 1 Apostolache au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise cu violență în zona discotecilor și a barurior de pe raza de competență. Astfel, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 850 lei.
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...