Control de amploare noaptea trecută în clubul BAHA din Ploiești și la alți agenți economici din zonă! Polițiștii de la Serviciul de Investigații a Criminalității Economice (SICE), împreună cu cei de la Poliția Municipiului Ploiești, au intrat în local în timp ce acesta era deschis și au verificat timp de mai multe ore clubul. De asemenea, la control au participat și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, agent principal Raluca Brezeanu, a fost vorba de o acțiune care a vizat mai multe aspecte și mai mulți agenți economici, derulată de SICE și de Poliția Municipiului Ploiești, iar în urma controlului efectuat în zonă s-au aplicat 16 amenzi, în valoare de aproximativ 14.000 lei.

Sancțiunile au fost acordate pentru abateri diverse, inclusiv la Legea 61/1991, a faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, la Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, dar și la OUG 195 din 2002, privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, verificările continuă în cazul unora din neregulile constatate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here