fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
19.8 C
Ploiești
spot_img

Control la lucrările din Mimiu făcute în bătaie de joc

Citește Și

- Reclamă -
Ziarul Incomod v-a prezentat luni, 11 februarie, într-un reportaj video lucrările efectuate în bătaie de joc pe strada Fabricilor din cartierul Mimiu. Societatea Alpenside a efectuat acolo lucrări de canalizare, dar drumurile au devenit impracticabile și pun în pericol viața celor care trec pe acolo.

 

Reporterii noștri au surprins în imagini gropi foarte mari și neasigurate, care sunt un adevărat pericol, bucăți de metal care ies din pământ și care oricând pot avaria autoturismele care circulă în zonă, dar și faptul că deșeurile rămase în urma săpăturilor au fost aruncate peste garduri, în curțile instituțiilor din zonă, și pe domeniul public.

- Reclamă -

Două gropi cu diametrul de aproximativ 2 metri și cu adâncimea de aproximativ 3 metri sunt situate pe strada Mimiului la foarte mică distanță de Școala Gimnazială nr. 19, care este situată pe strada Bulevardul Petrolului. Un aspect foarte important este faptul că foarte mulți copii sunt nevoiți să se deplaseze pe strada Mimiului pentru a ajunge la școală, ceea ce face ca viața lor să fie pusă în pericol la orice pas.

Viceprimarul Cristian Ganea a reacționat în urma imaginilor publicate de ziarul Incomod și a declarat că a trimis un inginer al Direcției Tehnic Investiții în control. Totodată, viceprimarul a mai precizat că o situație mai gravă este în cartierul Mitică Apostol, unde aceeași societate a efectuat tot lucrări de canalizare.

Dezastru în cartierul Mimiu din Ploiești

Dezastru în cartierul Mimiu din Ploieștihttp://ziarulincomod.ro/video-dezastru-cartierul-mimiu-din-ploiesti/

Posted by Ziarul Incomod on Monday, February 11, 2019

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...