Ziarul Incomod v-a prezentat luni, 11 februarie, într-un reportaj video lucrările efectuate în bătaie de joc pe strada Fabricilor din cartierul Mimiu. Societatea Alpenside a efectuat acolo lucrări de canalizare, dar drumurile au devenit impracticabile și pun în pericol viața celor care trec pe acolo.

 

Reporterii noștri au surprins în imagini gropi foarte mari și neasigurate, care sunt un adevărat pericol, bucăți de metal care ies din pământ și care oricând pot avaria autoturismele care circulă în zonă, dar și faptul că deșeurile rămase în urma săpăturilor au fost aruncate peste garduri, în curțile instituțiilor din zonă, și pe domeniul public.

Două gropi cu diametrul de aproximativ 2 metri și cu adâncimea de aproximativ 3 metri sunt situate pe strada Mimiului la foarte mică distanță de Școala Gimnazială nr. 19, care este situată pe strada Bulevardul Petrolului. Un aspect foarte important este faptul că foarte mulți copii sunt nevoiți să se deplaseze pe strada Mimiului pentru a ajunge la școală, ceea ce face ca viața lor să fie pusă în pericol la orice pas.

Viceprimarul Cristian Ganea a reacționat în urma imaginilor publicate de ziarul Incomod și a declarat că a trimis un inginer al Direcției Tehnic Investiții în control. Totodată, viceprimarul a mai precizat că o situație mai gravă este în cartierul Mitică Apostol, unde aceeași societate a efectuat tot lucrări de canalizare.

Dezastru în cartierul Mimiu din Ploiești

Dezastru în cartierul Mimiu din Ploieștihttps://ziarulincomod.ro/video-dezastru-cartierul-mimiu-din-ploiesti/

Posted by Ziarul Incomod on Monday, February 11, 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here