Spitalul de Pediatrie Ploiesti

RENAR (organismul național care se ocupă de acreditarea unităților medicale) vine în control la Spitalul de Pediatrie din Ploiești! Se dorește astfel autorizarea laboratorului de analize medicale, pentru ca acestea să poată fi făcute gratuit.

Dacă lucrurile merg bine, pacienții asigurați ar putea să beneficieze de analize gratuite începând cu luna martie, când se estimează că se va putea semna contractul dintre spital și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Prahova.

„Am discutat cu managerul Spitalului de Pediatrie, Cătălin Vişean, cu privire la planurile pentru perioada următoare şi a confirmat că la finele acestei luni va avea un control din partea RENAR , în vederea autorizării laboratorului de analize medicale, pentru a putea efectua analize în contract cu CAS. La acest moment nu se pot efectua analize decât pentru uz intern sau contra-cost. Nu credem că vor fi probleme la autorizare şi estimăm că sunt şanse mari ca din martie să fie semnat contractul”, a precizat viceprimarul municipiului Ploieşti, George Pană, pentru phon.ro

Sursa: www.phon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here