Un copil de numai 10 ani aflat sub influența alcoolului a fost depistat, marți seară, de polițiștii locali, în zona parcului “Nichita Stănescu”.

Copilul era în avansată stare de ebrietate și nu se putea deplasa.

“În seara zilei de 20 noiembrie 2018, în jurul orelor 22:30, o patrulă a Poliției Locale Ploiești, aflată în zona Parcului ”Nichita Stănescu” s-a autosesizat cu privire la faptul că un minor  nu se putea deplasa, din cauza stării avansate de ebrietate

S-a apelat Serviciul Unic de Urgență 112,  minorul – identificat ca fiind numitul R.O., în vârstă de 10 ani, domiciliat în Ploiești – fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

A fost identificată mama minorului, în persoana numitei B.G., de 38 ani, care a fost sancţionată contravenţional pentru nesupravegherea acestuia, conform Legii nr. 61/1991, cu suma de 100 lei.

Poliția Locală Ploiești a demarat procedura privind transmiterea cazului către  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here