Un bărbat de 28 de ani a fost reținut pentru tentativă de omor, în urma unui scandal care a avut loc pe o stradă din Mizil. Un alt bărbat, de 33 de ani, și un copil de 12 ani au fost răniți în urma altercației.

 

“La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, politiștii orașului Mizil au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din oraș este un conflict în desfășurare.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, identificând mai multe persoane, ce își adresau reciproc injurii și amenințări.

Din primele verificări, s-a stabilit că în altercație au fost rănite două persoane, respectiv un minor, de 12 ani și un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ulterior fiind transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma probatoriului administrat, față de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței competente, cu propunere de arestare preventivă.

Față de alte două persoane, a fost luată măsura controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here