Un băiat de 13 ani a fost surprins de polițiști circulând cu mașina pe o stradă din Ploiești, marți după-amiază. Pe locul din drepta se afla un tânăr de 21 de ani, care îl lăsase pe copil la volan. 

Copilul conducea pe strada Zorelelor, din cartierul Bereasca.

 

“Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență a municipiului au oprit, pentru control, pe strada Zorelelor un autoturism despre care existau indicii ca ar fi condus de un minor.

Cu ocazia legitimării persoanei care se afla la volanul autoturismului a fost identificat un minor în vârstă de 13 ani, iar pe locul din dreapta un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredința minorului de către tânărul în vârstă de 21 de ani care se afla pe locul pasagerului din dreapta.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredințare”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here