Un copil a ajuns la spital după ce a fost înțepat de o viespe în timp ce se afla la Grădina Zoologică din Bucov! Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână și a fost confirmat pentru ziarul Incomod de către directorul parcului, Ștefan Sandu.

“Copilul era la locul de joacă de la zoo, a umblat la capacul unui tobogan și au ieșit niște viespi de acolo, era un cuib. A fost înțepat, a primit asistență medicală pentru că avem un echipaj sâmbăta și duminica, dar au chemat și salvarea pentru a fi siguri. Nu a fost nimic grav.”, a explicat directorul parcului.

Copilul a fost dus la spital dar, din fericire, nu era alergic la viespe și s-a evitat astfel o tragedie ca cea petrecută în luna mai, când un angajat al parcului a decedat după ce a fost înțepat de o viespe. De altfel, de la acel moment, în parc nu s-a mai făcut nicio dezinsecție.

“Ultima dezinsecție s-a făcut când a fost incidentul cu angajatul. Noi am făcut astăzi deratizare și am înțeles că va urma și dezinsecție, dar așteptăm, asta depinde de primărie. Noi facem cerere către RASP.”, a mai declarat Ștefan Sandu.

Numai în ultimele zile la sediul RASP ploieștenii au depus aproximativ 80 de sesizări prin care au solicitat servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, însă, RASP nu poate da comandă pentru aceste servicii întrucât Direcția Economică din Primăria Ploiești a refuzat să mai efectueze plăți către societatea care prestează servicii DDD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here