După ce senatorul Andrei Volosevici a anunțat în această seară că se retrage din postura de candidat pentru funcția de primar al Ploieștiului, primele ipoteze referitoare la persoana care ar putea prelua această candidatură au început să fie vehiculate. Ayad Al Hasoon, unul dintre copreședinții TNL Prahova, spune că îl susține pe copreședintele PNL Prahova, George Ionescu, să preia această calitate și să intre în cursa pentru Primăria Ploiești.

“Îl susțin pe George Ionescu în candidatura sa pentru primăria Ploiești. Deputat de Prahova și totodată copreședintele PNL din același județ, a demonstrat că este un om al faptelor și a arătat faptul că tinerii sunt motorul partidului pe care dânsul îl conduce.”, este mesajul postat de Ayad Al Hasoon pe contul său de socializare.

Reamintim că Andrei Volosevici a anunțat în această seară că se retrage din cursa pentru Primăria Ploiești ca urmare a anchetelor instrumentate de procurorii anticorupție în care este vizat. Volosevici a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu și luare de mită, fapte care ar fi fost săvârșite în mandatul 2008-2012, când actualul senator era primar al Ploieștiului.

Citește aici mesajul lui Andrei Volosevici prin care anunță că nu mai este candidatul PNL!

Citește și:

Cătălin Beciu: „Andrei Volosevici este victima unui abuz”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here