fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Coral Impex efectuează dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, tel. 0244/517610, va aduce la cunostinta ca in perioada 10 – 18 martie 2023 se vor executa servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la institutiile de invatamant, unitati sanitare, spatii ALA, institutiile publice din subordinea Consiliului Local, precum si servicii de deratizare pe domeniul public in perioada 20-31martie 2023, in Municipiului Ploiesti.

Produsele utilizate in activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare sunt:

- Reclamă -

 Solfac Trio EC 140 NF, avand substanta activa cypermethrin, praletrina, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor, tip produs 18, grupa principala 3;

 Performant D, avand substanta activa alkyl dimetilbenzil amoniu clorid, folosit pentru activitatea de dezinfectie, tip produs 2, grupa principala 1.

 Colbrom, avand substanta activa bromadiolone, folosit pentru combaterea rozatoarelor ( la interior si exterior) tip produs 14.

- Reclamă -

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru
profilaxia sanitar – umana de Ministerul Sanatatii.

Actiunile se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014 precum si cu recomandarile Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsectie la nivel comunitar.

Activitatile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare sunt realizate de catre Primaria Municipiului Ploiesti prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L..

- Reclamă -

In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la medic.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea activitatii de deratizare pe domeniul public, perioada de efectuare va fi prelungita.

MÃSURI DE PROTECŢIE:

Pentru ACTIVITATEA DE DERATIZARE

S-au aplicat afişe avertizoare cu inscripţia NU ATINGEŢI – SUBSTANŢE RATICIDE.

Momelile toxice au fost amplasate în statiile de intoxicare si pozitionate in locurile stabilite
de comun acord cu beneficiarul prestatiei.

1. In caz de ingerare accidentala se impune prezentarea de urgenta la medic pentru a stabili antidotul functie de substanta folosita (producatorul recomanda VITAMINA K1).
2. Pentru deratizarea in spatii exterioare, cetatenii sunt rugate sa supravegheze cu atentie copiii si animalele de companie pentru evitarea interactiunii directe cu substantele raticide.

Pentru ACTIVITATILE DE DEZINSECTIE si DEZINFECTIE

1. Beneficiarul prestatiei va lua toate masurile necesare ca inainte de efectuarea tratamentelor de dezinsectie/dezinfectie sa evacueze locatia, astfel incat sa nu fie nicio persoana in incinta in momentul efectuarii serviciilor sau dupa finalizarea acestora.
2. Beneficiarul prestatiei are obligatia de a aerisi spatiile care au fost supuse tratamentelor de dezinsectie/dezinfectie, conform recomandarilor prevazute in procesele-verbale.

Sursa: comunicat de presă Coral Impex

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut