fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Coral Impex începe acțiunile de dezinsecție în orașul Plopeni

Citește Și

- Reclamă -

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanul, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, tel. 0244/517610, va aduce la cunostinta ca in perioada 22-23 IUNIE se vor executa servicii de dezinsectie pe suprafata domeniului public al Orasului Plopeni (parcuri si spatii verzi), in intervalul orar 21.00 – 24.00.

Produsul utilizat este:

 CY 10, Aviz nr. 3400BIO/18/06.23avand substanta activa cipermetrin, folosit pentru combaterea insectelor adulte;

- Reclamă -

Produsul se utilizeaza astfel:

 • 300 ml produs in 10 litri apa.
 • Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului. Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa 3 tip produs TP 18.
 • Activitatile de dezinsectie sunt realizate de catre Primaria Plopeni prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L.
 • In activitatea de dezinsectie se vor utiliza utilaje portabile si autopurtate.
 • Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra in raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor să țină ferestrele închise în perioada 22.06.2023 – 23.06.2023 , intervalul orar 21.00-00.00.

 • În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt:
 • Inhalare: Duceti subiectul la aer curat. Sunati imediat un medic.
  Contactul cu pielea: Scoateti hainele contaminate.Se va face imediat dus.
 • Spalati hainele contaminate inainte de a le utiliza.

 • Contactul cu ochii: Se va clăti imediat şi din abundenţă cu apă. Consultati un medic daca problema persista.

 • Ingerare: Sunati imediat un medic. NU se va induce stare de vomă. Nu administrati nimic care nu este autorizat in mod expres de medicul dumneavoastra.

 • Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a UAT Plopeni să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

 • Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0244/517.610 sau e-mail: coralimpex@coralimpex.

 • Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, acestea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.
  In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatile de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.
  In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor de dezinsectie si deratizare va fi prelungita.
 • Pentru posesorii de albine – Va rugam ca, in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar, Primaria Plopeni si S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu de proporții la Albești-Paleologu. Au ars 50 de hectare de culturi agricole

În urmă cu puțin timp, pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil au acționat cu 3 autospeciale de stingere pentru...