Până duminică, 10 septembrie, inclusiv, cei care nu au fost admiși la facultate pentru că nu s-au înscris sau pentru că au luat mai târziu Bacalaureatul, au șansa să devină, totuși, studenți în această toamnă. Ei își pot depune dosarele pentru ocuparea unuia dintre locurile disponibile la admiterea de toamnă organizată de UPG Ploiești, iar oferta este una foarte variată. Cam jumătate din numărul total de locuri aprobat pentru acest an universitar sunt încă neocupate, iar printre ele se află și locuri la buget.

Practic, 145 de absolvenți de liceu au șansa, chiar și în această etapă, să intre la facultate pe locuri fără taxă. Vorbim inclusiv despre cei care la sfârșitul lunii iulie se numărau printre corigenți și nu știau cu certitudine nici dacă vor fi absolvenți în acest an, darămite mai mult decât atât. Dacă au luat aceste testări și au trecut și de Bac, nu au decât să-și depună dosarul la facultate.

În acest moment, UPG Ploiești anunță, pentru admiterea de toamnă, 145 de locuri disponibile la buget, la specializările Electromecanică (12), Utilaje pentru transportul și depozitarea hidrocarburilor (14), Utilaje petroliere și petrochimice (19) , Inginerie economică în domeniul mecanic (11), Ingineria și protecția mediului în industrie (16), Ingineria și informatica proceselor chimice și biochimice (14), Prelucrarea petrolului și petrochimie (18), Engleză-franceză (6).

Alte 922 de locuri cu taxă sunt disponibile, la admiterea de toamnă, care se va încheia pe 19 septembrie, după afișarea a trei seturi de liste.

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here