Părintele unui elev al școlii Sf. Vineri din Ploiești a alertat, joi, autoritățile, după ce băiatul său a primit prin programul guvernamental un corn plin cu mucegai. Bărbatul susține că a fost șocat să vadă pe spatele cornului o pată de culoare verde, ceea ce înseamnă că produsul era alterat. Din fericire, copilul nu a apucat să muște din corn.

“M-am dus la ora 11.30 să-mi aștept copilul, cobora pe scările școlii cu laptele deja băut și cu acest corn sigilat. L-am luat din mâna lui și am zis că nu văd bine. Am intrat în școală, cu el sigilat, am urcat la doamna învățătoare care a spus că într-adevăr este o problemă și am mers în cancelarie la director, l-am desfăcut în fața doamnei și a văzut și dumneaei că este mucegăit. Doamna administrator care se ocupă cu împărțirea laptelui și cornului a făcut și dânsa poze și la data de valabilitate. Între timp am sunat la cei care l-au distribuit, mi-au spus că-și cer scuze, că se poate întâmpla dacă este produsul cald și este ambalat așa. Este inadmisibil să se întâmple așa ceva! Noi ca adulți, dacă îl mâncăm, putem duce boala pe picioare, dar cei mici, nu prea…”, a declarat, revoltat, părintele care a depistat această neregulă.

Imediat după ce a descoperit incidentul, tatăl elevului a sunat la Direcția Sanitar Veterinară, iar medicii de aici i-au sugerat să vină la sediu pentru un set de analize specifice. Din păcate, cornul a fost desigilat, astfel că producătorul ar putea să invoce faptul că produsul nu este cel distribuit de ei în cursul zilei de joi. Pe de altă parte, părintele spune că ambalajul cornului a fost desfăcut de față cu învățătoarea clasei pregătitoare acolo unde învață copilul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here