La nivelul județului Prahova, în data de 08 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 885 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 194 de persoane și au intrat alte 133. În carantină instituționalizată se află 38 de persoane.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, dintre cele 121 de persoane confirmare cu noul coronavirus, șase au decedat, 77 au fost declarate vindecate și externate. La secțiile de Terapie Intensivă se află patru persoane confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, două sunt în stare gravă, fiind ventilate mecanic.

Astfel, în prezent, în spitalele din Prahova sunt internați 38 de prahoveni.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Astfel, pe parcursul zilei de 07 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost legitimate 64 de persoane. De asemenea, au fost efectuate verificări și la 946 de persoane dintre cele care se aflau  în izolare la domiciliu.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 37 de sancțiuni, în valoare de peste 15.000 lei.

 

Cetățenii sunt sfătuiți să se informeze doar din surse oficiale, dar și să apeleze pentru recomandări sau alte informații la TELVERDE – 0800.800.358.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here