Tinerii din Colceag au constituit un grup de voluntari care vor face cumpărăturile necesare cetățenilor din comună si o vor distribuii la domiciliul acestora. Comenzile se vor da la telefon 0729742071 sau pe pagina lor de Facebook (link aici).

Inițiativa îi aparține lui Valentin Stan, unul dintre locuitorii activi și implicați în viața socială a localității Colceag.

” Trăim vremuri pe care mi-e greu să le descriu în cuvinte. Comuna în care locuiesc este una îmbătrânită, iar această pandemie de coronavirus pune în pericol viața a părinților și bunicilor noștri. Nu am ezitat nicio clipă, de când am demara această inițiativă, de a veni în sprijinul locuitorilor din comună, prin a le livra produsele necesare. Le mulțumesc pe această cale prietenilor, care s-au alăturat demersului meu. Sunt niște tineri frumoși, mereu dornici să se implice în viața socială a comunei Colgeac.
Am instituit și câteva reguli. Nu onorăm comenzi pentru băuturi alcoolice. Distribuirea produselor alimentare se va face o singură dată pe zi. Acest demers il facem cu drag si cu titlu gratuit al transportului si distribuției”, ne-a declarat Valentin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here