fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

Coronavirus. VIDEO: Mesajul Poliției Prahova: „Nu vom tolera nicio abatere de la lege”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
IPJ Prahova a transmis un mesaj în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu coronavirus și în județul nostru. 

Polițiștii au aunțat intensificarea controalelor, pentru respectarea măsurilor ce țin de prevenirea și combaterea pandemiei.

„Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-COV-2, sub Instituția Prefectului, politiștii împreună cu celelalte autorități cu atribuții în domeniu, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

- Reclamă -

Astfel, recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să respecte modul de organizare a evenimentelor și numărul de persoane permis de normele legale, să nu se expună la riscuri.

Dorim ca toți cetățenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii”, a anunțat IPJ Prahova.

De exemplu, vineri, 9 octombrie, 160 de polițiști, polițiști locali și jandarmi au acționat în acest scop în Ploiești, Blejoi și Păulești.

- Reclamă -

Au fost legitimate 518 persoane, controlate 252 autovehicule (dintre care 133 mijloace de transport în comun).

Au fost aplicate 117 de sancțiuni contravenționale, dintre care 31 pentru abateri de la legislaţia rutieră, 17 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, o abatere la reglementări de natură economică și 68 pentru abateri de la Legea nr. 55/2020 (privind combaterea pandemiei), în valoare totală de 17.950 de lei.

Printre cei sancționați a fost un bărbat care nu purta mască în autobuz. Acesta trebuie să plătească o amendă de 500 de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Minciuni. De ce nu mergeti in cladirea de la taxe si impozite locale din Ploiesti sa vedeti cum sta lumea la coada f aproape. Acolo de ce nu trimite inspectorul sef oamenii? Nu deranjam tzoapele de la anaf? Unele nici nu aveau masca la etaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img