O tânără din Prahova,  practicantă de videochat, a juns să trăiască un adevărat coșmar după ce a făcut greșeala să împrumute 5000 de euro de la o cunoștință, cu promisiunea că va returna bani cu dobândă.  Pentru că nu a putut să strângă suma de bani solicitată (de trei ori mai mare) de bărbatul care a împrumutat-o, femeia a fost amenințată cu moartea și umilită.

A cerut ajutorul polițiștilor atunci când amenințările păreau să se concretizeze, dar, povestește tânăra, oamenii legii nu au băgat-o în seamă. Cât timp a trecut prin acest conșmar, prahoveanca era însărcinată și s-a temut ca cei care o urmăreau să nu-i facă rău copilului.

Alina Răucescu a povestiti pentru ziarulincomod.ro că totul a pornit după ce a împrumutat de la un anume Robert Dumitru suma de 5000 de euro, cu promisiunea că îi va da 1000 de euro comision pentru fiecare lună de întârziere la plata datoriei. Alina susține că a reușit să trimită banii printr-un serviciu de transfer în contul soției lui Robert, câte 1000 de euro timp de șapte luni, în total 7000 de euro.

Când  fata a anunțat că nu mai are bani și că intenționează să meargă la Poliție, au început amenințările cu moartea.

”Nu am mai avut de unde să îi plătesc și i-am spus că mă duc la Poliție. Când a auzit că mă duc la Poliție, a început cu amenințări. Fiind gravidă, m-a amenințat că îmi scoate copilul pe gură, că mă duce în pădure și mă bate, că se duce peste ai mei”, a susținut tânăra.

Totodată, Alina a povestit că a fost și a depus o plângere la Poliție, însă oamenii legii nu au luat-o în seama.

” Îmi este teamă pentru viața mea. Au fost peste părinți în casă. Văzând că nu pot să scoată de la mine suma de 12.000 euro pe care ei o solicită, au făcut o adresă de Facebook fictivă, au descărcat poze cu mine de pe un site, eu făcând înainte videochat, și au început să trimită la prietenii mei. Am fost la Poliție și mi-au spus să aștept rezultatul anchetei”, a mai povestit Alina.

Povestea integrală o puteți urmări în materialul video de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here