costin berevoianu

costin berevoianuÎn dimineața aceasta, lucrătorii DNA Ploiești efectuează percheziții la sediul Apa Nova din București, într-un dosar de corupție care vizează contractele de achiziții de la această societate. În paralel, în același dosar, se efectuează percheziții la Primăria Generală a Capitalei și la Primăria Sectorului 1.

Detalii aici!

Procurorii vor ridica documente de la sediile acestor instituții, acte care datează încă din 2005. Surse judiciare au declarat pentru digi24.ro că la DNA Ploiești ar fi fost citat Costin Berevoianu, fost consilier al primarului Sorin Oprescu. Acesta ar fi fost sfătuit de procurori să vină însoțit de avocați.

Denunțul care a dus la percheziții de azi “a fost depus în urmă cu trei săptămâni. Procurorii caută deocamdată probe și nu au pus pe nimeni sub acuzare.

Mult timp, Apa Nova s-a aflat sub controlul Primăriei Capitalei și sunt de notorietate legăturile pe care cel puțin unul dintre directorii companiei, Costin Berevoianu, le-a avut cu edilul suspendat al Bucureștiului, Sorin Oprescu, al cărui consilier personal a fost înainte de a deveni director. El a ocupat funcții și la alte instituții importante ale Capitalei, cum ar fi RADET.”, mai scrie digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here