Sătui să tot fie criticați de ploieșteni, capii administrației locale s-au hotărât. Vor, nici mai mult, nici mai puțin decât să aducă orașul în fruntea mapamondului, a lumii și de ce nu, a universului. Că sigur pe undeva printr-un colț de galaxie sunt niște omuleți verzi care se uită pe Ploiești curioși.

Prin urmare, într-o ședință cu ușile închise la care au participat primarul, viceprimarii și toți directorii din instituțiile subordonate primăriei, s-a stabilit Planul de Dezvoltare Pe 10 Ani a Orașului Ploiești, mai pe scurt PDPOP 10. Prin acest plan, care are chiar10 puncte s-au stabilit următoarele:

 1. Parcul Municipal Vest va fi transformat în Ambasada Universală a tuturor speciilor terestre și extraterestre care va avea ca scop contactarea altor civilizații din univers care vor fi invitate să viziteze și să locuiască în Ploiești.
 2. Hipodromul va fi transformat în arenă unde vor fi organizate lunar lupte cu gladiatori spre încântarea spectatorilor.
 3. În fiecare lună va fi organizat câte un festival, ca de exemplul ”Festivalul Benzenului”, ”Festivalul Pârâului Dâmbu”, ”Festivalul Să ne cunoaștem vecinii” unde vor fi invitați să participe așa zișii ploieșteni din Mitică Apostol etc, etc.
 4. Clădirea Petrom, precum și alte clădiri aparținând primăriei vor fi transformate în cazinouri pe modelul Las Vegas.
 5. Se caută soluții pentru legalizarea marijuanei și a altor droguri ușoare.
 6. Primăria Ploiești caută un teren în care să se construiască un Catier Roși, evident o copie a celui din Amsterdam. Asta ar însemna și legalizarea prostituției.
 7. Având în vedere că ne mândrim cu Republica de la Ploiești, cei din administrația locală vor să creeze Zona Independentă Ploiești care va avea monedă proprie. Se vehiculează că aceasta se va numi Euroleu.
 8. Se pregătește o comisie de negociere care va fi trimisă în Coreea de Nord pentru a achiziționa o rachetă balistică nucleară, Ploieștiul putând astfel să intre în clubul marilor puteri cu capacitate nucleară.
 9. În următorii cinci ani se dorește ca toți care intră în Ploiești să aibă obligatoriu pașapoartele la ei, instituindu-se și o taxă pe viză.
 10. În fiecare cartier vor fi montate câte 10 dozatoare de bere, vin și țuică. Că vorba aia: mâncarea e fudulie, băutura-i temelie.

1 COMENTARIU

 1. […] Prin urmare, într-o ședință cu ușile închise la care au participat primarul, viceprimarii și toți directorii din instituțiile subordonate primăriei, s-a stabilit Planul de Dezvoltare Pe 10 Ani a Orașului Ploiești, mai pe scurt PDPOP 10. Prin acest plan, care are chiar10 puncte s-au stabilit următoarele:-continuarea AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here