fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Creditul solicitat de Termo Ploiești pentru plata gazelor în această iarnă a fost avizat de EximBank

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Operatorul Termo Ploiești va putea cumpăra gaze la preț redus, necesare în acest sezon rece, după contractarea unui credit de 80 de milioane de lei. Împrumutul a fost avizat de bancă, a anunțat marți Primăria.

Administrația ploieșteană a anunțat că împrumutul solicitat de operatorul municipal de termoficare a fost avizat de EximBank. Creditul urmează să fie luat pe o perioadă de șase luni, potrivit discuțiilor din Consiliul Local Ploiești, și va fi girat de Primărie.

- Reclamă -

Banii sunt necesari pentru plata gazelor la preț redus, asigurând astfel mare parte din consumul necesar în acest sezon rece la nivelul CET Brazi.

De miercuri începe livrarea agentului termic în unitățile de învățământ din Ploiești

„Primăria Municipiului Ploiești a girat acest împrumut pentru asigurarea, în condiții optime, a furnizării de agent termic – apă caldă și căldură-  în sezonul de iarnă 2023-2024. Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Exim Bank a anunțat S.C. Termo Ploiești S.R.L. că s-a avizat creditul de 80 de milioane de lei pentru cumpărarea gazului necesar producerii agentului termic”, se arată în comunicatul de presă transmis marți de Primărie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img