Bărbatul din Sri Lanka acuzat de crima comisă în seara de Crăciun la abatorul din Posești a fost arestat preventiv pentru 30 zile. 

Inițial, acesta fusese internat în spital, sub pază, pentru îngrijiri medicale, în urma rănilor cu care s-a ales în timpul conflictului cu victima.

Solutia pe scurt:

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. În baza art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. (2) şi art. 226 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Canisius Christhudas Maria Canute Rajan, pe o durată de 30 de zile, de la 31.12.2020 şi până la data de 29.01.2021 inclusiv.

În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 313 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei.

Onorariile interpreţilor de limba engleză şi tamilă, Banu Gabriela şi Jayathas Ruban pentru activitatea desfăşurată între orele 11.00-14.30, se vor avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 31.12.2020, ora 14,30.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 490/2020 31.12.2020”, se arată pe portalul instanței.

Canisius Christhudas Maria Canute Rajan (48 de ani), cetățean al statului Sri Lanka, angajat la abatorul din Posești, este acuzat că a înjunghiat mortal, în gât, un bărbat de 40 de ani, tot din Sri Lanka, angajat la aceeași firmă. Totul s-a întâmplat în seara de Crăciun.

După comiterea crimei, agresorul a fost dus la spital și internat sub pază, fiind și el rănit.

Victima a murit înainte de sosirea ambulanței. 

Crima s-a produs pe fondul unui conflict, agresorul fiind sub influența alcoolului, potrivit martorilor la cumplita scenă.

Ziarul Incomod a stat de vorbă cu ceilalți angajați din Sri Lanka ai abatorului, după cele întâmplate. 

DETALII AICI: AUDIO: Crima de la abatorul din Posești, din noaptea de Crăciun. Cum a fost ucis muncitorul din Sri Lanka

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here