Locuitorii de pe strada Orly din Drobeta Turnu Severin au fost oripilaţi de cele petrecute luni dimineaţă în casa vecinului lor. Autorul crimei, Octavian Ştefan Filip (23 ani) avea încă sânge pe mână atunci când oamenii legii l-au scos cu câtuşe din curtea casei, relatează Adevărul.

Din primele informaţii, fiul şi-a ucis luni (14 mai) tatăl, Cristian Filip (53 de ani), cu peste 20 de lovituri de cuţit aplicate în spate şi pe faţă. A pierdut mult sânge, astfel că echipajul medical când a ajuns la faţa locului anu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Se pare că oribila crimă s-a petrecut pe fondul unei altercaţii, însă vecinii povestesc că exista o stare conflictuală mai veche în casa familiei Filip.

Victima a fost inspector la Finanţele Publice Mehedinţi.

Autorul crimei a absolvit o facultate în Danemarca , fiind adus în ţară de părinţii acestuia în urmă cu două zile. „S-a întors de acolo cu un comportament ciudat, cu idei stranii, că vrea să schimbe lumea. Unii vorbesc că ar fi consumat şi droguri”, povesteşte un vecin.

Tânărul asasin a fost reţinut de poliţie pentru audieri şi va fi supus unei expertize psihologice la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here