Criminalul din Arad care a omorât-o pe fetița de 4 ani a concubinei sale, dând-o cu capul de pereți pentru că voia să se joace cu el, a fost dus la locul faptei de anchetatori. Individul în vârstă de 23 de ani a spus că regretă cele întâmplate și că era drogat când a comis fapta. 

Flancat de mascații de la trupele speciale, bărbatul a arătat, pas cu pas anchetatorilor cum a ucis-o pe copilă, dar si cum a încercat să își acopere urmele, relatează Antena 3.

”Regret ce am făcut, mi-aș da și viața să o aduc înapoi pe Antonia, am iubit-o atât de mult!

Eram poate influențat de droguri, n-a fost cu intenție, regret ce am făcut!”, a declarat criminalul.

Individul pune acum totul pe seama drogurilor pe care le consuma.

Bărbatul a vrut să-și ascundă urmele. Deși acum plânge în fața jurnaliștilor, după crimă a acționat cu mult sânge rece. 

După ce a spălat trupul copilei, ca să șteargă urmele, l-a băgat într-o geantă. A chemat un taxi și a mers la marginea orașului, unde a turnat acetonă pe copil și i-a dat foc. Atât crima, cât și incendierea fetiței s-au petrecut sub privirile fratelui mai mic al copilei.  

”Inculpatul a recunoscut în întregime și a prezentat pe larg toate activitățile pe care le-a desfășurat în acea zi. A recunoscut și consumul de droguri, împrejurare relevată de către laboratorul toxicologic”, a declarat Pavel Pâlcu, procuror criminalist.

”Mama nu a întrebat de criminal. În schimb inculpatul a întrebat de Sabrina, a solicitat să vină la arestul IPJ. I-am comunicat acest aspect clientei mele și mi-a spus că, la un moment dat, va dori să stea de vorbă cu el, să afle de ce și cum i-a omorât fetița”, a spus Oana Lăzărescu, avocatul mamei fetiței, potrivit Antena 3.

Procurorii se pregătesc să trimită dosarul în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here