borcea
Fostul acționar dinamovist Cristi Borcea s-a predat vineri dimineaţă la IPJ Ilfov. Brcea va fi încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, în care au mai primit sentințe definitive fostul primar al Constanţei Radu Mazăre şi fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Borcea fusese achitat iniţial în acest dosar, de Curtea de Apel Bucureşti, scrie News.ro.

Conform procedurii, după întocmirea documentelor necesare, Borcea ar urma să stea o perioadă în carantină.

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat în 2 iulie 2018, el fiind la acel moment condamnat definitiv, din  2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul “Transferurilor de jucători”.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat joi seară de ICCJ la nouă ani de închisoare, iar Cristian Borcea şi Nicuşor Constantinescu la cinci ani de închisoare în dosarul privind atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză., decizia fiind definitivă.

Prejudiciul în această cauză a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here